SzolgáltatásokSzolgáltatásaink:
Szolgáltatásainkat oktatási, kulturális és szociális célú, vagy projekteket működtető intézményeknek, civil szervezeteknek ajánljuk. 

Disszemináció, sajtómegjelenések szervezése
Pályázatok, projektek, rendezvények sajtóját szervezzük: televíziós, rádiós, online és print felületeken biztosítjuk a PR megjelenéseket. 

Pályázatfigyelés
Pályázatfigyelés oktatási, kulturális, ifjúsági, fejlesztési témakörökben, kéthavonta e-mailen átküldve.

Pályázatírás
Egyesületünk tagjai olyan fiatalok, akik nemzetközi ifjúsági pályázatok írásában és projektek levezetésében több éves gyakorlattal foglalkoznak gyermek és ifjúsági programokkal. Pályázat elkészítését oktatási, nevelési, képzési, pedagógia, gyermek és ifjúsági, kulturális és fejlesztési témakörökben vállaljuk hazai és az Európai Unió által támogatott programokban. (Lifelong Learning program, Youth in Action program)

Projekttervezés
A projekt megtervezése minden esetben megelőzi a pályázat megírását. A projekttervezésben segítséget tudunk nyújtani projektmenedzsment képzést kínálva.

Projektek lebonyolításában partnerség
Közös projektek esetében szívesen adjuk át gyakorlatunkat és tudásunkat a nemzetközi projektek tekintetében.

Partnerkeresés
Egyesületünknek számos kapcsolata van Európában. A partnerek oktatással, nem formális neveléssel, gyermek és ifjúsági tevékenységgel foglalkozó civil és önkormányzati szervezetek és intézmények, hálózatok.

Munkaerő-kölcsönzés
Képzett, nemzetközi területen gyakorlatot szerzett ifjúsági animátorok, ifjúsági munkások és projektkoordinátorok közvetítése erdei iskolák, iskolák és egyéb intézmények, szervezetek részére.

Honlap készítés